Το Γενάρη πήραμε λίγα ζώα ευτυχώς, δυστυχώς όμως τα περισσότερα από την ίδια αιτία, πυροβολημένα! Γερακίνες, γεράκια και άλλα είδη..όλα μη θηρεύσιμα(!)

Παραλάβαμε νεκρή μια νεαρή Γερακίνα που είχε δαχτυλίδι. Δακτυλιώθηκε το καλοκαίρι στη Φιλανδία, έκανε ολόκληρο ταξίδι και ήρθε στην Ελλάδα για να βρει άδικο τέλος από πυροβόλο όπλο στα μέσα του Γενάρη.

Η πάπια της φωτογραφίας είναι μια Βαρβάρα και είναι μια άλλη ιστορία.. Η Βαρβάρα είναι απειλούμενο είδος στην Ελλάδα, παρόλα αυτά πήραμε τρία άτομα το Γενάρη χτυπημένα από πυροβόλο όπλο. Τη μια την παραλάβαμε νεκρή και η Βαρβάρα της φωτογραφίας δεν θα ξαναπετάξει ποτέ μιας και το σκάγι τής έσπασε το κόκκαλο.. το κάταγμα έδεσε μεν αλλά το οστό μίκρυνε σημαντικά..

Και τα δύο είδη είναι μοναδικά και αναγνωρίσιμα δηλαδή και η Γερακίνα και η Βαρβάρα δεν μπορούν να μπερδευτούν με άλλα θηρεύσιμα είδη.


How to reach us...

Google map: https://goo.gl/maps/N1SRq7wK2zz

We are along the cross street intersecting the side road of the Thessaloniki-Athens highway, at the 9th km, just before the Mercedes car dealership. Following this cross street, you can find us 1km ahead, towards the sea, just after the ZAK shoe factory.

 
In more detail...

 

 

2020 Calendar

 Get informed – Spread the word – Contribute

Calendar for the year 2020 with photos of animals cared by Action for Wildlife.

Photographer: Vasiliki Kaliva

 

I use tote bags by Action for Wildlife…

We take single-use plastic bags out of our lives and use reusable tote bags by Action for Wildlife, supporting the environment in more ways than one!

 

GTranslate

Videos of Action for Wildlife

Δράση σε Video

Documentaries for Action for Wildlife

Δράση σε Ντοκυμαντερ

Souvenirs

Everyday Stories

Καθημερινές Ιστορίες