Τρία μικρά κουκουβαγάκια έπεσαν από τη φωλιά, μας ειδοποίησε κάποιος ότι τα βρήκε και τα κρατήσαμε για μια μέρα να σιγουρευτούμε ότι είναι καλά. Την επομένη ψάξαμε στο σημείο που μας υπέδειξαν και βρήκαμε τη φωλιά και το γονιό τους να περιμένει...Έτσι επιστρέψαμε τα δύο και κρατήσαμε το ένα που είχε κάποιο τραύμα και ήταν πιο αδύναμο από τα άλλα. Με την κατάλληλη φροντίδα θα μεγαλώσει και αυτό θα δυναμώσει και θα το αφήσουμε ελεύθερο..

Αυτές τις μέρες παίρνουμε πολλά μωρά που έχουν πέσει από τη φωλιά αλλά δεν έχουν κανένα άλλο πρόβλημα..Το ιδανικό πάντα είναι τα μωρά να μεγαλώνουν με τους γονείς και αν υπάρχει η δυνατότητα να γυρίσουν στη φωλιά πάντα είναι η καλύτερη λύση. Μπορεί ακόμα και όταν πέσουν στο έδαφος οι γονείς να συνεχίζουν να τα ταίζουν οπότε το καλύτερο είναι να τα αφήνουμε εκεί που βρίσκονται, αν φυσικά είναι ένα ασφαλές μέρος. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για να σας συμβουλέψουμε ανάλογα!


How to reach us...

Google map: https://goo.gl/maps/N1SRq7wK2zz

We are along the cross street intersecting the side road of the Thessaloniki-Athens highway, at the 9th km, just before the Mercedes car dealership. Following this cross street, you can find us 1km ahead, towards the sea, just after the ZAK shoe factory.

 
In more detail...

 

 

2020 Calendar

 Get informed – Spread the word – Contribute

Calendar for the year 2020 with photos of animals cared by Action for Wildlife.

Photographer: Vasiliki Kaliva

 

I use tote bags by Action for Wildlife…

We take single-use plastic bags out of our lives and use reusable tote bags by Action for Wildlife, supporting the environment in more ways than one!

 

GTranslate

Videos of Action for Wildlife

Δράση σε Video

Documentaries for Action for Wildlife

Δράση σε Ντοκυμαντερ

Souvenirs

Everyday Stories

Καθημερινές Ιστορίες