Ορισμένα από τα ζώα που φιλοξενούμε αυτό το διάστημα στην Δράση είναι ένας Βουβόκυκνος, 3 Ξεφτέρια και μια Πέρδικα καμπίσια.

Ο βουβόκυκνος είναι ο πρώτος κύκνος που παραλάβαμε φέτος. Δεν έφερε κάποιο εμφανές τραύμα, αλλά ήταν αδύναμος. Μετά από μερικές μέρες στην Δράση είναι ήδη καλύτερα, τρώει μόνος του και κερδίζει βάρος. Είμαστε αρκετά αισιόδοξοι οτι θα απελευθερωθεί σύντομα!

 

Η πέρδικα, που φαίνεται στις φωτογραφίες, έχει κάταγμα στο βραχιόνιο και τραύμα σε ένα από τα πόδια της. Ήταν πολύ αδύνατη και τα τραύματά της δυστυχώς φαινόταν παλιά. Από την πρώτη μέρα που έφτασε, τρώει μόνη της και ήδη η κατάστασή της έχει βελτιωθεί. Ελπίζουμε να τα καταφέρει.


How to reach us...

Google map: https://goo.gl/maps/N1SRq7wK2zz

We are along the cross street intersecting the side road of the Thessaloniki-Athens highway, at the 9th km, just before the Mercedes car dealership. Following this cross street, you can find us 1km ahead, towards the sea, just after the ZAK shoe factory.

 
In more detail...

 

 

2020 Calendar

 Get informed – Spread the word – Contribute

Calendar for the year 2020 with photos of animals cared by Action for Wildlife.

Photographer: Vasiliki Kaliva

 

I use tote bags by Action for Wildlife…

We take single-use plastic bags out of our lives and use reusable tote bags by Action for Wildlife, supporting the environment in more ways than one!

 

GTranslate

Videos of Action for Wildlife

Δράση σε Video

Documentaries for Action for Wildlife

Δράση σε Ντοκυμαντερ

Souvenirs

Everyday Stories

Καθημερινές Ιστορίες