Μια βάρδια στη ΔράσηΕίναι Δευτέρα και έχουμε συνέλευση, έτσι πολύς κόσμος μαζεύτηκε στην βάρδια, όλοι βοηθάνε να τελειώσει πιο γρήγορα για να ξεκινήσει η συνέλευση και να συζητήσουμε τα θέματά μας.

 

Βέβαια πριν από αυτά έχουμε ευχάριστα νέα, το μικρό αυτό χελωνάκι (Μεσογειακή χελώνα) ήρθε στην δράση πριν περίπου 2 εβδομάδες. Βρέθηκε στον δρόμο στην Ξυλόπολη από την Λίλα (μέλος της ομάδας) και είχε σπασμένο καβούκι. Ευτυχώς η κατάστασή του δεν ήταν πολύ άσχημη και έτσι μετά από σύντομο διάστημα στην "δράση" είναι έτοιμο για απελευθέρωση! Μαζί μια γερακίνα και μια δεκαοχτούρα, το καθένα από αυτά θα αφεθεί σε κατάλληλο περιβάλλον.

 

Όσο για την συνέλευση, πολλά τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν την ομάδα... να καλυφθούν οι βάρδιες, να συμμετέχουμε στα φεστιβάλ που γίνονται στην πόλη, να στείλουμε τα ζώα στην Αίγινα (ΕΚΠΑΖ), να πάρουμε κοτόπουλα, ... και όλα αυτά πρέπει να μοιραστούν έτσι ώστε το βάρος να μην πέφτει μόνο σε 2-3 άτομα. Η ομάδα έχει πολλές ανάγκες γι' αυτό αν έχετε όρεξη για βοήθεια και συμμετοχή είστε ευπρόσδεκτοι, σε κάποιο κομμάτι θα μπορέσετε να βοηθήσετε!


How to reach us...

Google map: https://goo.gl/maps/N1SRq7wK2zz

We are along the cross street intersecting the side road of the Thessaloniki-Athens highway, at the 9th km, just before the Mercedes car dealership. Following this cross street, you can find us 1km ahead, towards the sea, just after the ZAK shoe factory.

 
In more detail...

 

 

2020 Calendar

 Get informed – Spread the word – Contribute

Calendar for the year 2020 with photos of animals cared by Action for Wildlife.

Photographer: Vasiliki Kaliva

 

I use tote bags by Action for Wildlife…

We take single-use plastic bags out of our lives and use reusable tote bags by Action for Wildlife, supporting the environment in more ways than one!

 

GTranslate

Videos of Action for Wildlife

Δράση σε Video

Documentaries for Action for Wildlife

Δράση σε Ντοκυμαντερ

Souvenirs

Everyday Stories

Καθημερινές Ιστορίες