Και τι δεν έγινε στο Δάσος Αλλιώς την Κυριακή 7 Οκτώβρη 2012.

Ξεκινήσαμε το πρωί για το Ζωολογικό Δάσος όπου θα απελευθερώναμε μια Κουρούνα...

 

Διάβασε Περισσότερα Εκεί, τα Παιδιά εν Δράσει οργάνωσαν ένα κυνήγι θησαυρού και ο θησαυρός ήταν το μαγικό κλειδί με το οποίο τα παιδιά "άνοιξαν" το χαρτόκουτο της Κουρούνας για να την απελευθερώσουν. Η Κουρούνα, πρώην αιχμαλωτισμένη και εξασθενημένη, ανάρρωσε για ένα περίπου μήνα στη Δράση, δυνάμωσε τα φτερά της στο χώρο επανένταξης και χθες ήταν έτοιμη για επανένταξη. Η Κουρούνα μας ξάφνιασε με το πέταγμά της με πολύ δύναμη μέσα από το κουτί.

Συνεχίσαμε το απόγευμα στο Καρά Τεπέ, ένα μαγικό σημείο του Σειχ Σου, όπου πολλές ομάδες οργάνωσαν δραστηριότητες για παιδιά. Εκεί έγινε το κάτι άλλο! Τα παιδιά μας συνεπήραν και παίξαμε μαζί τους μέχρι τελικής πτώσης ή καλύτερα πετάγματος. Μέχρι δηλαδή την απελευθέρωση ενός Περιστεριού και μιας ακόμα Κουρούνας. Η Κουρούνα αυτή με κάταγμα στο αριστερό φτερό της πέταξε με επιτυχία προς το δάσος ενώ το Περιστέρι στάθηκε για αρκετή ώρα πάνω στο κιόσκι μέχρι να φύγει ελεύθερο. Τα παιδιά φάνηκαν να το ευχαριστήθηκαν και μεις ακόμα πιο πολύ. Τα παιδιά μας γεμίζουν ενέργεια, ελπίδα και κουράγιο για να συνεχίζουμε. 

Ευχαριστούμε τον κόσμο και τα παιδιά για τη ζεστή συμμετοχή τους και τη Θεσσαλονίκη Αλλιώς για την πρόσκλησή τους. Στην πόλη αυτή δεν είμαστε μόνοι... Με μεγάλη μας χαρά περιμένουμε γράμματά σας ή mail σας με τις εντυπώσεις σας και ό,τι άλλο θέλετε. Ειδικά τις περιγραφές και τα συναισθήματα των μικρών μας φίλως θα χαιρόμασταν πολύ να τα δημοσιεύαμε. Στείλτε μας λοιπόν ή ακόμα καλύτερα, αν θέλετε, ελάτε από κοντά να γνωριστούμε και να τα πούμε


How to reach us...

Google map: https://goo.gl/maps/N1SRq7wK2zz

We are along the cross street intersecting the side road of the Thessaloniki-Athens highway, at the 9th km, just before the Mercedes car dealership. Following this cross street, you can find us 1km ahead, towards the sea, just after the ZAK shoe factory.

 
In more detail...

 

 

2020 Calendar

 Get informed – Spread the word – Contribute

Calendar for the year 2020 with photos of animals cared by Action for Wildlife.

Photographer: Vasiliki Kaliva

 

I use tote bags by Action for Wildlife…

We take single-use plastic bags out of our lives and use reusable tote bags by Action for Wildlife, supporting the environment in more ways than one!

 

GTranslate

Videos of Action for Wildlife

Δράση σε Video

Documentaries for Action for Wildlife

Δράση σε Ντοκυμαντερ

Souvenirs

Everyday Stories

Καθημερινές Ιστορίες