Αυτές τις μέρες παραλαμβάνουμε κάθε μέρα 15-20 ζώα...Τα περισσότερα μωρά πέφτουν από τη φωλιά και είτε τραυματίζονται είτε ο γονιός δεν είναι πια εκεί για να τα φροντίσει..

 

Πάντα προσπαθούμε να αφήνουμε τα μωρά να μεγαλωνουν με τους γονείς τους.. Σε μια προσπάθεια στο πάρκο Τζένη Καρέζη Πολίχνης βάλαμε το Καρακαξάκι σε μια τεχνητή φωλιά και περιμέναμε να έρθουν οι γονείς.. Η προσπάθεια δεν απέδωσε.. Είτε γιατί οι γονείς ήταν άπειροι, είτε γιατί υπήρχε κάποιο άλλο πρόβλημα με το μωρό. Δυστυχώς δεν καταφέραμε κάτι και το μωρό επέστρεψε στα χέρια μας..

 

Στην περίπτωση όμως 3 Βραχοκιρκίνεζων στο Ωραιόκαστρο είχαμε 3πλή επιτυχία. Η φωλιά μαζί με τα μωρά βρέθηκε στο έδαφος γιατί το δέντρο κόπηκε. Τοποθετήσαμε όμως τα 3 μωρά σε τεχνητή φωλιά στο διπλανό δέντρο μαζί με τους ιδιοκτήτες του σπιτιού και ευτυχώς οι γονείς τα βρήκαν και συνέχισαν να τα φροντίζουν..

 

Πάντα να επικοινωνείτε μαζί μας αν βρείτε κάποιο νεοσσό μπορεί να καταφέρουμε να τον σμίξουμε με τους γονείς του και να μεγαλώσουν όπως πρέπει..


2021 Calendar

 Get informed – Spread the word – Contribute

Calendar for the year 2021 with photos of animals cared by Action for Wildlife and volunteers' stories.

 

How to reach us...

Google map: https://goo.gl/maps/N1SRq7wK2zz

We are along the cross street intersecting the side road of the Thessaloniki-Athens highway, at the 9th km, just before the Mercedes car dealership. Following this cross street, you can find us 1km ahead, towards the sea, just after the ZAK shoe factory.

 
In more detail...

 

 

I use tote bags by Action for Wildlife…

We take single-use plastic bags out of our lives and use reusable tote bags by Action for Wildlife, supporting the environment in more ways than one!

 

GTranslate

Videos of Action for Wildlife

Δράση σε Video

Documentaries for Action for Wildlife

Δράση σε Ντοκυμαντερ

Souvenirs

Everyday Stories

Καθημερινές Ιστορίες

Facebook Page