Κάθε καλοκαίρι ο όγκος δουλειάς στη Δράση μεγιστοποιείται. Κάθε χρόνο, λοιπόν, έτσι και φέτος, οι εθελοντές της Δράσης για την Άγρια Ζωή υπερβήκαν τους ευατούς τους για να καταφέρουν να φέρουν εις πέρας το τεράστιο φορτίο δουλειάς. Και μην φανταστεί κανείς πως είναι πολλοί και πολλές αυτοί που επιλέγουν να προσφέρουν. Ένας πυρήνας από λιγοστά άτομα και κάποιοι ακόμα που βοηθάνε περιφερειακά, καταφέρνουν να στήσουν μια αυτοοργανωμένη δομή περίθαλψης μιας δημόσιας "περιουσίας", της άγριας πανίδας του τόπου μας.

Ανάμεσα μας φέτος, είχαμε την τιμή, να βρεθούν και εθελοντές από το εξωτερικό που, συμμετέχοντας στα καλοκαιρινά εθελοντικά προγράμματα της Δράσης, ήρθαν και βοήθησαν στο έργο μας. 

Δείτε στιγμιότυπα από κάποιες στιγμές εθελοντισμού...

Εργασίες στις εγκαταστάσεις (22/7/2017)

Εκτός από την καθημερινή περίθαλψη και φροντίδα των ζώων, την ενημέρωση και επικοινωνία με τον κόσμο και την υποστήριξη εκδηλώσεων, εθελοντές καλούνται να φέρουν εις πέρας και πολλές άλλες εργασίες όπως συντήρηση του κτηρίου και βελτίωση των χώρων επανένταξης.

 

Εθελοντές από το εξωτερικό (31/7/2017)

Άτομα από την Ελλάδα και το εξωτερικό συμμετέχουν στα καλοκαιρινά προγράμματα εθελοντικής εργασίας που υλοποιεί η οργάνωσή μας. Στα καλοκαιρινά προγράμματα έχουν συμμετάσχει έως τώρα εθελοντές από την Ελλάδα, την Πολωνία, τη Γερμανία, τη Ρωσία, την Ταϊβάν και τις ΗΠΑ!


How to reach us...

Google map: https://goo.gl/maps/N1SRq7wK2zz

We are along the cross street intersecting the side road of the Thessaloniki-Athens highway, at the 9th km, just before the Mercedes car dealership. Following this cross street, you can find us 1km ahead, towards the sea, just after the ZAK shoe factory.

 
In more detail...

 

 

2020 Calendar

 Get informed – Spread the word – Contribute

Calendar for the year 2020 with photos of animals cared by Action for Wildlife.

Photographer: Vasiliki Kaliva

 

I use tote bags by Action for Wildlife…

We take single-use plastic bags out of our lives and use reusable tote bags by Action for Wildlife, supporting the environment in more ways than one!

 

GTranslate

Videos of Action for Wildlife

Δράση σε Video

Documentaries for Action for Wildlife

Δράση σε Ντοκυμαντερ

Souvenirs

Everyday Stories

Καθημερινές Ιστορίες