Κάθε καλοκαίρι ο όγκος δουλειάς στη Δράση μεγιστοποιείται. Κάθε χρόνο, λοιπόν, έτσι και φέτος, οι εθελοντές της Δράσης για την Άγρια Ζωή υπερβήκαν τους ευατούς τους για να καταφέρουν να φέρουν εις πέρας το τεράστιο φορτίο δουλειάς. Και μην φανταστεί κανείς πως είναι πολλοί και πολλές αυτοί που επιλέγουν να προσφέρουν. Ένας πυρήνας από λιγοστά άτομα και κάποιοι ακόμα που βοηθάνε περιφερειακά, καταφέρνουν να στήσουν μια αυτοοργανωμένη δομή περίθαλψης μιας δημόσιας "περιουσίας", της άγριας πανίδας του τόπου μας.

Ανάμεσα μας φέτος, είχαμε την τιμή, να βρεθούν και εθελοντές από το εξωτερικό που, συμμετέχοντας στα καλοκαιρινά εθελοντικά προγράμματα της Δράσης, ήρθαν και βοήθησαν στο έργο μας. 

Δείτε στιγμιότυπα από κάποιες στιγμές εθελοντισμού...

Εργασίες στις εγκαταστάσεις (22/7/2017)

Εκτός από την καθημερινή περίθαλψη και φροντίδα των ζώων, την ενημέρωση και επικοινωνία με τον κόσμο και την υποστήριξη εκδηλώσεων, εθελοντές καλούνται να φέρουν εις πέρας και πολλές άλλες εργασίες όπως συντήρηση του κτηρίου και βελτίωση των χώρων επανένταξης.

 

Εθελοντές από το εξωτερικό (31/7/2017)

Άτομα από την Ελλάδα και το εξωτερικό συμμετέχουν στα καλοκαιρινά προγράμματα εθελοντικής εργασίας που υλοποιεί η οργάνωσή μας. Στα καλοκαιρινά προγράμματα έχουν συμμετάσχει έως τώρα εθελοντές από την Ελλάδα, την Πολωνία, τη Γερμανία, τη Ρωσία, την Ταϊβάν και τις ΗΠΑ!