Και τι δεν είχαμε στην 2η Οικογιορτή τΓαλλικού ποταμού...
Απελευθερώσεις, περιβαλλοντικά παιχνίδια με παιδιά, ξεναγήσεις και ενημέρωση σε πολλούς φίλους που επισκέφτηκαν τις Οικογιορτές 2012 στις εκβολές του Γαλλικού ποταμού στο Καλοχώρι στις 22 και 23 Σεπτέμβρη.
Απελευθερώσαμε ένα Κουνάβι, ένα Ορτύκι και μία Κουρούνα

Το σουξέ της ημέρας, βέβαια, ήταν το θηλαστικό που τράβηξε πολύ κόσμο να το τιμήσει την ημέρα της απελευθέρωσής του. Το κουναβάκι αυτό είχε βρεθεί πριν περίπου 3 μήνες στο Μεσημέρι Θεσσαλονίκης, περιθάλπηκε για λίγες μέρες στη Δράση και στάλθηκε στο ΕΚΠΑΖ. Έτοιμο για επανένταξη στάλθηκε πίσω και με χαρά το αφήσαμε ξανά ελεύθερο.

Παίξαμε και με τα παιδιά της εκδήλωσης, μάλιστα 2 φορές την Κυριακή. Οι μικροί μας φίλοι, πάντα ανοιχτοί να δέχονται ερεθίσματα, παίξανε και μάθανε για το τι τρώνε τα πουλιά και πως συμπεριφέρονται κάποια είδη. Δεν ξέρω τελικά ποιος το ευχαριστιέται πιο πολύ, τα παιδιά ή εμείς...

Όποιος από τους μικρούς μας φίλους θα ήθελε να γράψει κάτι από τις εκδηλώσεις αυτές, με χαρά θα το φιλοξενούσαμε στη σελίδα μας.
Γράψτε λοιπόν τις εντυπώσεις και τι νιώσατε και ζητείστε από τους γονείς σας να μας το στείλουν στο mail της σελίδας.

Παρακολουθείστε στιγμές από την απελευθέρωση και τα παιχνίδια την Κυριακή...

 
Δυστυχώς μας λείπουν φωτογραφίες από την απελευθέρωση των πουλιών. Αν κάποιος-α από τους παρευρισκόμενους έχει τραβήξει φωτογραφίες ας μας τις στείλει στο mail της σελίδας.


Ημερολόγιο 2022

Ενημερωθείτε - Διαδώστε - Ενισχύστε

Ημερολόγιο 2022, μια συλλογή από υπέροχες φωτογραφίες που αποθανατίζουν στιγμές και ζώα της περίθαλψης.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους μαθητές του ΙΕΚ Δέλτα 360 που φωτογράφισαν τα ζώα και τον γραφίστα Θόδωρο Πιτουρά που επιμελήθηκε το έντυπο.

Πού θα μας βρείτε...

Google map: https://goo.gl/maps/N1SRq7wK2zz

Βρισκόμαστε στον κάθετο δρόμο στον παράδρομο της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Αθηνών (9ο χλμ) στο ύψος της Mercedes ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ. Στον κάθετο αυτόν δρόμο είμαστε 1 χλμ προς τη θάλασσα πίσω από το εργοστάσιο παπουτσιών ''ΖΑΚ''.

Ακολουθήστε αναλυτικές οδηγίες για το πώς θα μας βρείτε...

 

Χρησιμοποιώ τσάντες από τη Δράση...

Βγάζουμε τις πλαστικές σακούλες από τη ζωή μας και...κάνουμε τις δουλειές μας με πάνινες τσάντες της Δράσης!

 

Υποστηρικτές

GTranslate

Δράση σε Video

Δράση σε Video

Δράση σε Ντοκυμαντερ

Δράση σε Ντοκυμαντερ

Αναμνηστικά από τη Δράση

Καθημερινές Ιστορίες

Καθημερινές Ιστορίες

Facebook Page