Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου η Δράση για την Άγρια Ζωή συμμετείχε στις εκδηλώσεις που έγιναν στην περιοχή του Καλοχωρίου και των εκβολών του Γαλλικού ποταμού, σε συνεργασία με το Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού, την iSea, την Εχεδώρου Φύσις και τη Βιβλιοθήκη Καλοχωρίου του Κοινωνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δέλτα.

Συγκεκριμένα, στη Δράση υποδεχθήκαμε δεκάδες φίλους περιπατητές και ποδηλάτες, τους ξεναγήσαμε στις εγκαταστάσεις μας και απελευθερώσαμε μαζί μια Γερακίνα μετά από 4 μήνες περίθαλψης. Ανάμεσα στους επισκέπτες ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Κώστας Γιουτίκας και ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Τζόλλας.

Ευχαριστούμε τις οργανώσεις με τις οποίες συνεργαστήκαμε και όλους-ες τους φίλους μας που μας τιμούν και στηρίζουν το δύσκολο έργο μας!


Ημερολόγιο 2021

Ενημερωθείτε - Διαδώστε - Ενισχύστε

Ημερολόγιο 2021 με φωτογραφίες από ζώα και εμπειρίες από τους εθελοντές της Δράσης.

 

Πού θα μας βρείτε...

Google map: https://goo.gl/maps/N1SRq7wK2zz

Βρισκόμαστε στον κάθετο δρόμο στον παράδρομο της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Αθηνών (9ο χλμ) στο ύψος της Mercedes ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ. Στον κάθετο αυτόν δρόμο είμαστε 1 χλμ προς τη θάλασσα πίσω από το εργοστάσιο παπουτσιών ''ΖΑΚ''.

Ακολουθήστε αναλυτικές οδηγίες για το πώς θα μας βρείτε...

 

Χρησιμοποιώ τσάντες από τη Δράση...

Βγάζουμε τις πλαστικές σακούλες από τη ζωή μας και...κάνουμε τις δουλειές μας με πάνινες τσάντες της Δράσης!

 

Υποστηρικτές

GTranslate

Δράση σε Video

Δράση σε Video

Δράση σε Ντοκυμαντερ

Δράση σε Ντοκυμαντερ

Αναμνηστικά από τη Δράση

Καθημερινές Ιστορίες

Καθημερινές Ιστορίες

Facebook Page