Μια βάρδια στη ΔράσηΕίναι Δευτέρα και έχουμε συνέλευση, έτσι πολύς κόσμος μαζεύτηκε στην βάρδια, όλοι βοηθάνε να τελειώσει πιο γρήγορα για να ξεκινήσει η συνέλευση και να συζητήσουμε τα θέματά μας.

 

Βέβαια πριν από αυτά έχουμε ευχάριστα νέα, το μικρό αυτό χελωνάκι (Μεσογειακή χελώνα) ήρθε στην δράση πριν περίπου 2 εβδομάδες. Βρέθηκε στον δρόμο στην Ξυλόπολη από την Λίλα (μέλος της ομάδας) και είχε σπασμένο καβούκι. Ευτυχώς η κατάστασή του δεν ήταν πολύ άσχημη και έτσι μετά από σύντομο διάστημα στην "δράση" είναι έτοιμο για απελευθέρωση! Μαζί μια γερακίνα και μια δεκαοχτούρα, το καθένα από αυτά θα αφεθεί σε κατάλληλο περιβάλλον.

 

Όσο για την συνέλευση, πολλά τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν την ομάδα... να καλυφθούν οι βάρδιες, να συμμετέχουμε στα φεστιβάλ που γίνονται στην πόλη, να στείλουμε τα ζώα στην Αίγινα (ΕΚΠΑΖ), να πάρουμε κοτόπουλα, ... και όλα αυτά πρέπει να μοιραστούν έτσι ώστε το βάρος να μην πέφτει μόνο σε 2-3 άτομα. Η ομάδα έχει πολλές ανάγκες γι' αυτό αν έχετε όρεξη για βοήθεια και συμμετοχή είστε ευπρόσδεκτοι, σε κάποιο κομμάτι θα μπορέσετε να βοηθήσετε!


Πού θα μας βρείτε...

Google map: https://goo.gl/maps/N1SRq7wK2zz

Βρισκόμαστε στον κάθετο δρόμο στον παράδρομο της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Αθηνών (9ο χλμ) στο ύψος της Mercedes ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ. Στον κάθετο αυτόν δρόμο είμαστε 1 χλμ προς τη θάλασσα πίσω από το εργοστάσιο παπουτσιών ''ΖΑΚ''.

Ακολουθήστε αναλυτικές οδηγίες για το πώς θα μας βρείτε...

 

Ημερολόγιο 2020

Ενημερωθείτε - Διαδώστε - Ενισχύστε

Ημερολόγιο 2020 με φωτογραφίες από ζώα που έχουν φιλοξενηθεί στην Δράση για την Άγρια Ζωή.

Φωτογράφος: Βασιλική Καλύβα

 

Χρησιμοποιώ τσάντες από τη Δράση...

Βγάζουμε τις πλαστικές σακούλες από τη ζωή μας και...κάνουμε τις δουλειές μας με πάνινες τσάντες της Δράσης!

 

Υποστηρικτές

GTranslate

Δράση σε Video

Δράση σε Video

Δράση σε Ντοκυμαντερ

Δράση σε Ντοκυμαντερ

Αναμνηστικά από τη Δράση

Καθημερινές Ιστορίες

Καθημερινές Ιστορίες