Ο δακτυλιωμένος κύκνος

 

Ένα πολύ ευχάριστο νέο μας ήρθε από τον Έβρο! Παρατηρήθηκε από τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δέλτα Έβρου ένας Βουβόκυκνος-πρώην ασθενής μας. Ο κύκνος αυτός ήταν στη Δράση πέρυσι τον Νοέμβριο και αφέθηκε ελευθέρος, έπειτα από σύντομη νοσηλεία και αφού δακτυλιώθηκε, στο δέλτα του Αξιού.

 

Διαβάστε την είδηση από την ιστοσελίδα του Φορέα του Δέλτα Έβρου

Ο σπουργίτης στο κουτί του

Ο σπουργίτης στο κουτί του14/07/12 Γυρνώντας απ' την δουλεία βλέπω μια από τις σκύλες μας να "παίζει" κάτι στο στόμα της. Ένα "Άστο" ήταν αρκετό να σταματήσει το "παιχνίδι" !!! ... Κινείται ζωηρά, το ένα του φτερό είναι λίγο "τσαλακωμένο"!! Μιλώντας με τα παιδιά της Δράσης αποφασίσαμε να το πάμε για περίθαλψη. Συναντάμε τον Φιλώτα στην Δράση. Τελικά το πρόβλημα ήταν με την ουρά του και δεν μπορούσε να πετάξει μέχρι αυτή να μεγαλώσει.... Τον αφήνουμε στην Δράση ….

Αρπάξαμε και την ευκαιρία να δούμε από κοντά την καταπληκτική δουλειά που γίνεται στην φροντίδα των ζωντανών που φιλοξενούνται εκεί!!

Το τσακαλάκι χειρουργημένο

Το τσακαλάκι χειρουργημένοΠριν λίγες μέρες παραλάβαμε ένα μικρό τσακάλι το οποίο το χτύπησε αυτοκίνητο στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής και έφτασε σε εμάς μέσω του Φορέα Διαχείρισης των λιμνών Κορώνειας-Βόλβης. Η κατάσταση της υγείας του είναι ιδιαίτερα σοβαρή, αλλά θέλουμε να ελπίζουμε πως υπάρχουν ελπίδες να επανενταχθεί στη φύση.

Στο τριήμερο 29η Ιουνίου έως και 1η Ιουλίου η Δράση για την άγρια ζωή έδωσε το παρόν στο 15o Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ. Πολύς κόσμος πέρασε από το περίπτερό μας δίνοντάς μας την ευκαιρία να τον ενημερώσουμε για το έργο μας.

Χρησιμοποιώ τσάντες από τη Δράση...

Βγάζουμε τις πλαστικές σακούλες από τη ζωή μας και...κάνουμε τις δουλειές μας με πάνινες τσάντες της Δράσης!

 

Ημερολόγιο 2018

Ενημερωθείτε - Διαδώστε - Ενισχύστε

Ημερολόγιο 2018

Τα καινούργια ημερολόγια της Δράσης με θέμα "Επανεντάξεις"

Υποστηρικτές

GTranslate

Δράση σε Video

Δράση σε Video

Δράση σε Ντοκυμαντερ

Δράση σε Ντοκυμαντερ

Αναμνηστικά από τη Δράση

Καθημερινές Ιστορίες

Καθημερινές Ιστορίες