Ακόμα ένα αποκριάτικο πάρτυ έγινε από την ομάδα μας στο bar Stones, Παύλου Μελά 34, το Σάββατο 25 Φλεβάρη 2012.
Η Δράση συνεχίζει τη δουλειά της και, γιατί όχι, το διασκεδάζει

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας υγροτόπων προγραμματίστηκαν κάποιες επανεντάξεις άγριων ζώων σε συνεργασία με τους κατά τόπους Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών σε Μακεδονία και Θράκη. Οι καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στις προγραμματιζόμενες ημερομηνίες είχαν ως αποτέλεσμα τη ματαίωση ορισμένων από αυτές.

Μία από τις απελευθερώσεις που υλοποιήθηκε, παρά το ελαφρύ χιονάκι που έκανε, έγινε στο ρέμα Μπογδάνα σε συνεργασία με το Φορέα Διαχείρισης των λιμνών Κορώνειας Βόλβης. Η απελευθέρωση πήγε καλά αν και το σχολείο που ήταν προγραμματισμένο να βρεθεί για την ημέρα υγροτόπων ακύρωσε λόγω καιρού.

Μηνιαίες εισαγωγές 2011

Ανάλυση εισαγωγών έτους 2011
Το 2012 ξεκίνησε θα λέγαμε δυναμικά. Ήδη από την αρχή του έτους έχουμε παραλάβει 52 άγρια ζώα 9 από τα οποία τα πήραμε σήμερα. Η πολύ δουλειά είχε ως αποτέλεσμα μία μικρή καθυστέρηση όσον αφορά την ανάλυση των στοιχείων που προκύπτουν από τα εισαχθέντα προς νοσηλεία ζώα κατά το προηγούμενο έτος.

Παρατηρώντας τα γραφήματα θα δούμε αύξηση των εισαγωγών κατά τους θερινούς μήνες (από το Μάιο έως και τον Αύγουστο) η οποία οφείλεται στους νεοσσούς που πέφτουν από τη φωλιά είτε από φυσικά είτε από ανθρωπογενή αίτια (π.χ. καταστροφή φωλιών). Όντως αν παρακολουθήσουμε τα γραφήματα που αφορούν τα αίτια εισαγωγής ανά μήνα θα διαπιστώσουμε ότι νεοσσούς παραλαμβάνουμε από το Μάρτιο μέχρι και το Νοέμβριο. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες όμως αυτοί αποτελούν την κυριότερη αιτία εισαγωγής για νοσηλεία.

Χρησιμοποιώ τσάντες από τη Δράση...

Βγάζουμε τις πλαστικές σακούλες από τη ζωή μας και...κάνουμε τις δουλειές μας με πάνινες τσάντες της Δράσης!

 

Ημερολόγιο 2018

Ενημερωθείτε - Διαδώστε - Ενισχύστε

Ημερολόγιο 2018

Τα καινούργια ημερολόγια της Δράσης με θέμα "Επανεντάξεις"

Υποστηρικτές

GTranslate

Δράση σε Video

Δράση σε Video

Δράση σε Ντοκυμαντερ

Δράση σε Ντοκυμαντερ

Αναμνηστικά από τη Δράση

Καθημερινές Ιστορίες

Καθημερινές Ιστορίες