Δράση για την Άγρια Ζωή - Action for Wildlife

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΣΗ

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ

Κάντε δωρεά μέσω PaypalΥιοθετήστε ένα άγριο ζώο

Παιχνίδια και απελευθερώσεις στο Δάσος Αλλιώς

Παιχνίδια με τα παιδιά στο Δάσος Αλλιώς

Και τι δεν έγινε στο Δάσος Αλλιώς την Κυριακή 7 Οκτώβρη 2012.

Ξεκινήσαμε το πρωί για το Ζωολογικό Δάσος όπου θα απελευθερώναμε μια Κουρούνα...

Εκεί, τα Παιδιά εν Δράσει οργάνωσαν ένα κυνήγι θησαυρού και ο θησαυρός ήταν το μαγικό κλειδί με το οποίο τα παιδιά "άνοιξαν" το χαρτόκουτο της Κουρούνας για να την απελευθερώσουν. Η Κουρούνα, πρώην αιχμαλωτισμένη και εξασθενημένη, ανάρρωσε για ένα περίπου μήνα στη Δράση, δυνάμωσε τα φτερά της στο χώρο επανένταξης και χθες ήταν έτοιμη για επανένταξη. Η Κουρούνα μας ξάφνιασε με το πέταγμά της με πολύ δύναμη μέσα από το κουτί.

Συνεχίσαμε το απόγευμα στο Καρά Τεπέ, ένα μαγικό σημείο του Σειχ Σου, όπου πολλές ομάδες οργάνωσαν δραστηριότητες για παιδιά. Εκεί έγινε το κάτι άλλο! Τα παιδιά μας συνεπήραν και παίξαμε μαζί τους μέχρι τελικής πτώσης ή καλύτερα πετάγματος. Μέχρι δηλαδή την απελευθέρωση ενός Περιστεριού και μιας ακόμα Κουρούνας. Η Κουρούνα αυτή με κάταγμα στο αριστερό φτερό της πέταξε με επιτυχία προς το δάσος ενώ το Περιστέρι στάθηκε για αρκετή ώρα πάνω στο κιόσκι μέχρι να φύγει ελεύθερο. Τα παιδιά φάνηκαν να το ευχαριστήθηκαν και μεις ακόμα πιο πολύ. Τα παιδιά μας γεμίζουν ενέργεια, ελπίδα και κουράγιο για να συνεχίζουμε. 

Ευχαριστούμε τον κόσμο και τα παιδιά για τη ζεστή συμμετοχή τους και τη Θεσσαλονίκη Αλλιώς για την πρόσκλησή τους. Στην πόλη αυτή δεν είμαστε μόνοι... Με μεγάλη μας χαρά περιμένουμε γράμματά σας ή mail σας με τις εντυπώσεις σας και ό,τι άλλο θέλετε. Ειδικά τις περιγραφές και τα συναισθήματα των μικρών μας φίλως θα χαιρόμασταν πολύ να τα δημοσιεύαμε. Στείλτε μας λοιπόν ή ακόμα καλύτερα, αν θέλετε, ελάτε από κοντά να γνωριστούμε και να τα πούμε

You are here Νέα > Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση > Παιχνίδια και απελευθερώσεις στο Δάσος Αλλιώς
Οκτώβρης 2016, η χρονιά ακόμα δεν τελείωσε κι έχουμε παραλάβει περισσότερα ζώα από όλα τα προηγούμενα έτη!Συνδράμετε τώρα!