Δράση για την Άγρια Ζωή - Action for Wildlife

souvenirs

Purchase a souvenir - Support Action for WildLife

800x560 Agria zoi Tshirt Group1
Purchase a souvenir and support Action for Wild Life

Ενάντια στην εκμετάλλευση των ζώων

There are no translations available.

Ενάντια στην βιομηχανία γούνας και την εκμετάλλευση των ζώων

To Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012  πραγματοποιήθηκε πορεία από αντισπισιστές-αντισπισίστριες (ομάδα ανθρώπων που δεν θεωρούν τον άνθρωπο ως ανώτερο από τα υπόλοιπα είδη ζωής) στην Αθήνα ενάντια στις γούνες.

Η πορεία αποτελούνταν από κόσμο που "πλέον δεν βολεύετε στα blogs και τις internetικες πολυθρόνες", καθώς και από άτομα του ευρύτερου αναρχικού χώρου. Ο κόσμος πέρασε από τις οδούς Μητροπόλεως και Πανδρόσου, όπου ακτιβιστές πέταξαν μπογιές σε βιτρίνες και κάνανε stencil στους τοίχους των καταστημάτων που εμπορεύονται γούνα, σε ένδειξη εναντίωσης στην βάναυση μεταχείριση των γουνοφόρων ζώων. Η πορεία κατευθυνόμενη προς την Ερμού δέχτηκε σφοδρή επίθεση από τα ΜΑΤ, δείχνοντας έτσι για άλλη μια φορά, όπως και στις διαδηλώσεις ενάντια στα λατομεία χρυσού στην Χαλκιδική, το πρόσωπο της αστυνομίας και του κράτους απέναντι σε κάθε οικολογική παρέμβαση, με αποτέλεσμα να υπάρχουν 6 τραυματίες και να διαλυθεί η πορεία.

Σαν σωματείο το οποίο ασχολείται με την οικολογία και την προστασία των ζώων καταγγέλλουμε την κρατική-αστυνομική βία που για άλλη μια φορά στέκεται απέναντι στους ανθρώπους που δεν συμφωνούν με πρακτικές οι οποίες στρέφονται σε βάρος των ζώων και της φύσης.

October 2016, we have already received more animals than past years Support now!