Δράση για την Άγρια Ζωή - Action for Wildlife

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΣΗ

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ

Κάντε δωρεά μέσω PaypalΥιοθετήστε ένα άγριο ζώο

Χειρουργική επέμβαση στο Μπούφο

Πολύωρη χειρουργική επέμβαση στον Μπούφο

Την Τρίτη 18/11 ο Μπούφος που νοσηλεύεται αυτό το διάστημα στη Δράση για την Άγρια Ζωή υποβλήθηκε σε ορθοπεδική χειρουργική επέμβαση στην κλινική του Αγαθαγγελίδη Κυριάκου. Η επέμβαση κράτησε πάνω από 2 ώρες. Οι κτηνίατροι της ομάδας Πραξιτέλους Αναστασία και Προύσαλη Σοφία παρακολούθησαν τη διαδικασία και συνέβαλλαν στην ομαλή διεξαγωγή της αναισθησίας και την ανάνηψη του ζώου.

Καθώς ο Κυριάκος έδωσε με όλη του την ψυχή όσο χρόνο και ενέργεια χρειάστηκε για να διορθωθεί ένα δύσκολο κάταγμα, οι ευχαριστίες είναι πολύ λίγες μπροστά στην αφιλοκερδή προσφορά του. Όπως όμως όλοι/ες οι εθελοντές/ριες της Δράσης δεν περιμένουν ευχαριστίες, έτσι και ο Κυριάκος προσφέρει τις κτηνιατρικές του γνώσεις και δεξιότητες με βαθειά οικολογική συνείδηση.


Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το πουλί βρέθηκε τραυματισμένο στις 7/11 στους Τοξότες Ξάνθης, σε κρίσιμη κατάσταση από ανθρώπους της Riverland, οι οποίοι και φρόντισαν για την άμεση μεταφορά του σε μας.

Όλοι/ες ευχόμαστε καλή ανάρρωση στο Μπούφο και σύντομα να τον δούμε να ανοίγει τις φτερούγες του πίσω στη φύση.

Παρακολουθείστε στιγμές από την επέμβαση...


You are here Νέα > Περίθαλψη > Χειρουργική επέμβαση στο Μπούφο
Οκτώβρης 2016, η χρονιά ακόμα δεν τελείωσε κι έχουμε παραλάβει περισσότερα ζώα από όλα τα προηγούμενα έτη!Συνδράμετε τώρα!