Δράση για την Άγρια Ζωή - Action for Wildlife

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΣΗ

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ

Κάντε δωρεά μέσω PaypalΥιοθετήστε ένα άγριο ζώο

Επανένταξη Γερακίνας στο νέο μας κέντρο στο Καλοχώρι

Απελευθέρωση Γερακίνας στο νέο μας χώρο στο Καλοχώρι

Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 είχαμε τη χαρά να επανεντάξουμε μια Γερακίνα στο Καλοχώρι. Η Γερακίνα βρέθηκε στη Φλώρινα και μετά από λίγες μέρες φιλοξενίας στο Σταθμό μας κρίθηκε έτοιμη για επανένταξη. Μια πράξη σπουδαία μα και συχνή για τα μέλη της Δράσης. Αυτό όμως που κάνει ξεχωριστό το γεγονός είναι ότι ο χώρος απελευθέρωσης ήταν το ο νέος μας χώρος στο Καλοχώρι.

Είχαμε πάντα το όνειρο για ένα χώρο που θα πληροί τις προϋποθέσεις για ακόμα πιο σωστή περίθαλψη των άγριων ζώων που φιλοξενούμε. Οι νέες μας εγκαταστάσεις βρίσκονται στο Καλοχώρι, εκτός αστικού συγκροτήματος, πολύ κοντά στον Γαλλικό ποταμό και το υγροβιότοπό του. Όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες, ο χώρος ακόμα ετοιμάζεται και ελπίζουμε να μπούμε μέσα το συντομότερο. Φιλοδοξούμε να γίνουμε μέρος του βιότοπου, ενεργό κέντρο περίθαλψης, εθελοντισμού, συμμετοχής στη λύση των οικολογικών προβλημάτων του τόπου.

Παρακολουθείστε στιγμιότυπα από την επανένταξη και από το νέο μας κέντρο. Η σκυλίτσα είναι η παρέα μας και ο φύλακας μας.

Χρόνια Πολλά

You are here Νέα > Απελευθερώσεις > Επανένταξη Γερακίνας στο νέο μας κέντρο στο Καλοχώρι
Οκτώβρης 2016, η χρονιά ακόμα δεν τελείωσε κι έχουμε παραλάβει περισσότερα ζώα από όλα τα προηγούμενα έτη!Συνδράμετε τώρα!