Δράση για την Άγρια Ζωή - Action for Wildlife

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΣΗ

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ

Κάντε δωρεά μέσω PaypalΥιοθετήστε ένα άγριο ζώο

Μετακομίσαμε στο Καλοχώρι

Μετακομίσαμε στις νέες μας εγκαταστάσεις στο Καλοχώρι

Έφτασε η ώρα να μπούμε στις νέες μας εγκαταστάσεις στην περιοχή της Σίνδου. Ακολουθείστε τις οδηγίες για το νέο μας Κέντρο στην περιοχή της Σίνδου:

Πως θα έρθετε στη Δράση...

Δείτε το Χάρτη μέσα από τα Google Maps (συντεταγμένες 40.642086, 22.823732 ή 40°38'31.5"N 22°49'25.4"E):

Βρισκόμαστε στο ύψος του 9ου χλμ της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Αθήνας.

Αν έρχεστε από Θεσσαλονίκη, μόλις περάσετε τη γέφυρα του Γαλλικού ποταμού βγαίνετε δεξιά στο parking και περνάτε κάτω από την εθνική. Στρίβετε δεξιά και στα 200 μέτρα (στη Mercedes) αριστερά.

Αν κινείστε με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και αφού βγείτε στο parking έχει μια μκρή αναστροφή και στα 300 μέτρα (στη Mercedes) στρίβετε αριστερά.

Είμαστε στο 1χλμ από το σημείο αυτό (ακριβώς μετά το εργοστάσιο υποδημάτων Ζακ).

 

Συνεχίζουμε βέβαια την παρουσία μας στο Κοινωνικό Κέντρο / Στέκι Μεταναστών στην Ερμού 23 ως γραφείο. Δεν είμαστε όμως πλέον καθημερινά εκεί.

 

Από δω και στο εξής η φροντίδα των ζώων θα γίνεται στο Καλοχώρι κι εκεί θα μας μεταφέρετε τυχόν άγρια ζώα που έχετε βρει. Βέβαια θα χαρούμε να μας επισκεφτείτε και δίχως να κρατάτε κάποιον ασθενή.

Καλό όμως είναι προηγουμένως να επικοινωνείτε μαζί μας στο 6979 914852..

Ξέρουμε ότι πλέον τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα για μας. Από τη μια η ανάγκη σε εθελοντές θα είναι μεγαλύτερη και από την άλλη το κόστος λειτουργίας θα είναι πολλαπλάσιο. Ξέρουμε όμως ότι θα είναι πιο όμορφα και αυτό μας κάνει αισιόδοξους κι ευτυχισμένους. Ευχαριστούμε το Δήμο Δέλτα που μας εμπιστεύτηκε το κτήριο.

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ 

You are here Νέα > Εκδηλώσεις > Μετακομίσαμε στο Καλοχώρι
Οκτώβρης 2016, η χρονιά ακόμα δεν τελείωσε κι έχουμε παραλάβει περισσότερα ζώα από όλα τα προηγούμενα έτη!Συνδράμετε τώρα!