Δράση για την Άγρια Ζωή - Action for Wildlife

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΣΗ

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ

Κάντε δωρεά μέσω PaypalΥιοθετήστε ένα άγριο ζώο

Άνοιξη στο ΑΠΘ

Άνοιξη στο ΑΠΘ
Η Δράση ήταν εκεί, στο ΑΠΘ, αρχές της Άνοιξης... Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης θα γιορτάσει τον ερχομό της Άνοιξης με διήμερο εκδηλώσεων στο οποίο θα συμμετέχει και η οργάνωσή μας. Συγκεκριμένα, η εαρινή ισημερία, η Διεθνής Ημέρα Δασών και η Παγκόσμια Ημέρα Νερού θα εορταστούν στο ΑΠΘ τη Δευτέρα 21 και την Τρίτη 22 Μαρτίου, με πολλές εκδηλώσεις και δρώμενα.

Στο πλαίσιο αυτών των εκδηλώσεων τη Δευτέρα 21 και την Τρίτη 22 Μαρτίου και ώρες 11:00 με 15:00, στον υπαίθριο χώρο πίσω από τη Θεολογική Σχολή, περιβαλλοντικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη, θα παρουσιάζουν το έργο τους, με έμφαση στην εθελοντική προσφορά για το περιβάλλον.

Ελάτε να γνωρίσετε τη δουλειά μας και να μάθετε πως μπορείτε να βοηθήσετε την άγρια ζωή του τόπου μας. Συμμετέχοντας στη Δράση για την άγρια ζωή, πέρα από το ότι συμβάλετε στην προστασία της βιοποικιλότητας, σας δίνετε μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά εκατοντάδες άγρια ζώα της ελληνικής υπαίθρου τα οποία δεν έχετε συναντήσει ποτέ σας.

Περισσότερα για την εκδήλωση θα βρείτε στο blog ΟΙΚΟ-ΑΠΘ και στην σελίδα facebook

You are here Νέα > Εκδηλώσεις > Άνοιξη στο ΑΠΘ
Οκτώβρης 2016, η χρονιά ακόμα δεν τελείωσε κι έχουμε παραλάβει περισσότερα ζώα από όλα τα προηγούμενα έτη!Συνδράμετε τώρα!