Δράση για την Άγρια Ζωή - Action for Wildlife

souvenirs

Purchase a souvenir - Support Action for WildLife

800x560 Agria zoi Tshirt Group1
Purchase a souvenir and support Action for Wild Life

SUPPORT US - DONATE via PAYPAL

Κάντε δωρεά μέσω PaypalΥιοθετήστε ένα άγριο ζώο

Οι πρόσφυγες στο πλευρό μας

There are no translations available.

Μετανάστες στο πλευρό μας

Η αλληλεγγύη δεν έχει κατεύθυνση, είναι αμφίδρομη, εκεί όπου υπάρχουν ειλικρινή, ανιδιοτελή κίνητρα. Και το μάθημα αυτό μας το έδωσαν οι πρόσφυγες, οι πρόσφυγες που μένουν στον καταυλισμό "Καραμανλής", πρώην βυρσοδεψείο, λίγα μέτρα μακριά από τις εγκαταστάσεις της Δράσης στο Καλοχώρι.

Το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 ήρθαν από τον καταυλισμό επτά άντρες και προσφέρθηκαν να βοηθήσουν στις εργασίες συντήρησης των εξωτερικών τοίχων του κτιρίου. Έτσι απλά, χωρίς κανένα αντάλλαγμα και χωρίς πολλές συννενοήσεις.

Είχε προηγηθεί η επικοινωνία μέσω των εθελοντών του Ελβετικού Ερυθρού Σταυρού για το πως θα μπορούσαμε να εξυπηρετήσουμε ανάγκες των προσφύγων. Και ήρθαν τελικά αυτοί να εξυπηρετήσουν τις δικές μας ανάγκες! Και μάλιστα εν μέσω Ραμαζανιού, θρησκευτικής περιόδου όπου δεν τρώνε και δεν πίνουν ούτε γουλιά νερού.

Η βοήθεια τους ήταν πολύτιμη και η κίνησή τους ακόμα πιο συγκινητική. Τους ευχαριστούμε πολύ...

Παραθέτουμε στιγμιότυπα από την ημέρα εργασιών καθώς και από επόμενη ημερομηνία (25/6/2016) όπου ολοκληρώσαμε τις εργασίες σε εκείνο το σημείο δουλειάς με την βοήθεια και μικρών εθελοντών...

You are here: News > Events > Οι πρόσφυγες στο πλευρό μας
October 2016, we have already received more animals than past years Support now!