Δράση για την Άγρια Ζωή - Action for Wildlife

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΣΗ

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ

Κάντε δωρεά μέσω PaypalΥιοθετήστε ένα άγριο ζώο

Επιτακτική ανάγκη υποστήριξης της Δράσης για την άγρια ζωή

Εθελοντές όλες τις μέρες του χρόνου....

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη, 12 Ιανουαρίου 2017

Ο φετινός χειμώνας μπήκε δυναμικά. Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια σχεδόν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας έχουν κάνει τις συνθήκες διαβίωσης δύσκολες για όλους μας. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα άγρια ζώα τα οποία προσπαθούν σε αυτές τις συνθήκες να επιβιώσουν. Το 2016 η Δράση για την άγρια ζωή παρέλαβε περισσότερα ζώα από κάθε προηγούμενη χρονιά και από ότι φαίνεται το 2017 από τις πρώτες κιόλας ημέρες κινείται σε ακόμα πιο έντονους ρυθμούς. Καθημερινά στη Δράση για την άγρια ζωή φτάνουν πλήθος άγριων ζώων (κυρίως πουλιά) που μας προωθούν υπηρεσίες και ευαισθητοποιημένοι πολίτες από κάθε γωνιά της βόρειας κυρίως Ελλάδας, μια και η οργάνωσή μας έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Πολλά είναι εξαντλημένα, καθώς λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν βρίσκουν τροφή ή μέρος για να ξαποστάσουν, ενώ δεν λείπουν και αυτά που είναι τραυματισμένα από κυνηγετικό όπλο. Τα τελευταία μάλιστα έχουν αυξηθεί τις τελευταίες εβδομάδες.

Η ανάγκη για υποστήριξη της προσπάθειας που καταβάλει η Δράση για την άγρια ζωή για διάσωση όλων αυτών των ανήμπορων πλασμάτων είναι επιτακτική...

Χρειάζονται ανθρώπινα χέρια για τη φροντίδα των ζώων, τροφές, φάρμακα, πλήθος αναλώσιμων υλικών, χρήματα για διάφορα λειτουργικά έξοδα. Ο κάθε ένας μπορεί να βοηθήσει αφιερώνοντας λίγο από το χρόνο του συμμετέχοντας στην προσπάθεια ή στηρίζοντας με έναν από τους ποικίλους τρόπους που αυτός μπορεί. Κάθε βοήθεια και συνδρομή στο έργο της Δράσης για την άγρια ζωή προβάλει πράγματι επιτακτική.

Για να καταλάβετε το μεγαλείο ψυχής που κουβαλάνε οι εθελοντές μας προκειμένου να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το έργο μας, εθελοντές της οργάνωσης αψήφησαν το κρύο και μετακινήθηκαν κάτω από δύσκολες συνθήκες χρησιμοποιώντας και αντιολισθητικές αλυσίδες προκειμένου να φτάσουν με το χαμόγελο πάντα στα χείλη στο Σταθμό Πρώτων Βοηθειών, ο οποίος λειτουργεί σε κτηριακές εγκαταστάσεις που μας έχει παραχωρήσει ειδικά για το σκοπό αυτό ο Δήμος Δέλτα δίπλα στο Γαλλικό ποταμό, προκειμένου να μην αφήσουν αφρόντιστα τα ζώα που νοσηλεύονται εκεί.

Ας μην αφήσουμε μία χούφτα ανθρώπων να σηκώσει το βάρος μιας ολόκληρης κοινωνίας στον τομέα της προστασίας και περίθαλψης της άγριας ζωής του τόπου μας. Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε!

Η Δράση για την Άγρια Ζωή είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο το οποίο στηρίζεται στην προσφορά εθελοντικής εργασίας και ως σκοπό έχει την περίθαλψη και επανένταξη άγριων ζώων στο φυσικό περιβάλλον καθώς και την περιβαλλοντική ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών. Όποιος βρει κάποιο τραυματισμένο άγριο ζώο ή θέλει να βοηθήσει την όλη προσπάθεια μπορεί να επικοινωνεί μαζί μας στο τηλέφωνο 6979914852.

Περισσότερες πληροφορίες για το δελτίο τύπου: Παρχαρίδου Ευφροσύνη 6979914852

You are here Νέα > Εκδηλώσεις > Επιτακτική ανάγκη υποστήριξης της Δράσης για την άγρια ζωή
Οκτώβρης 2016, η χρονιά ακόμα δεν τελείωσε κι έχουμε παραλάβει περισσότερα ζώα από όλα τα προηγούμενα έτη!Συνδράμετε τώρα!