Δράση για την Άγρια Ζωή - Action for Wildlife

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΣΗ

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ

Κάντε δωρεά μέσω PaypalΥιοθετήστε ένα άγριο ζώο

Περίθαλψη

Πορφυροτσικνιάς

Στιγμές εορτών


Υπέροχες εικόνες από τη βάρδια των Χριστουγέννων...

Περισσότερα...

Πολύωρη χειρουργική επέμβαση στον Μπούφο

Χειρουργική επέμβαση στο Μπούφο

Την Τρίτη 18/11 ο Μπούφος που νοσηλεύεται αυτό το διάστημα στη Δράση για την Άγρια Ζωή υποβλήθηκε σε ορθοπεδική χειρουργική επέμβαση στην κλινική του Αγαθαγγελίδη Κυριάκου. Η επέμβαση κράτησε πάνω από 2 ώρες. Οι κτηνίατροι της ομάδας Πραξιτέλους Αναστασία και Προύσαλη Σοφία παρακολούθησαν τη διαδικασία και συνέβαλλαν στην ομαλή διεξαγωγή της αναισθησίας και την ανάνηψη του ζώου.

Καθώς ο Κυριάκος έδωσε με όλη του την ψυχή όσο χρόνο και ενέργεια χρειάστηκε για να διορθωθεί ένα δύσκολο κάταγμα, οι ευχαριστίες είναι πολύ λίγες μπροστά στην αφιλοκερδή προσφορά του. Όπως όμως όλοι/ες οι εθελοντές/ριες της Δράσης δεν περιμένουν ευχαριστίες, έτσι και ο Κυριάκος προσφέρει τις κτηνιατρικές του γνώσεις και δεξιότητες με βαθειά οικολογική συνείδηση.

Περισσότερα...

Γκιώνης στο κουτί του

Στιγμές περίθαλψης

Η περίθαλψη είναι κοπιαστική όμως στιγμές και εικόνες σαν αυτές που αντικρίζει ένας εθελοντής της ομάδας μας είναι μοναδικές.
Οι φωτογραφίες είναι από βάρδιες του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου 2014.

Περισσότερα...

Δεντρογέρακο

Βάρδια 31/08/2014


Στιγμές από τη βάρδια στις 31 Αυγούστου 2014...

Περισσότερα...

Διπλοσάινο στο χώρο περίθαλψης

Βάρδια 28/08/2014

Μικρές στιγμές από τη βάρδια της Δράσης την Πέμπτη 28 Αυγούστου, μικρές στιγμές της καθημερινότητάς μας που μας κάνουν να νοιώθουμε όμορφα, ρουτίνα κ πράγματα καθημερινά, αλλά συνάμα τόσο συναρπαστικά και διαφορετικά!

Πράγματα και καταστάσεις που μόνο ένας εθελοντής της Δράσης μπορεί να νοιώσει και να καταλάβει.

Και τώρα το καλοκαίρι που όλοι μας εκδράμουμε σε παραλίες και βουνά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στη Δράση κάποιοι άνθρωποι ήταν εκεί έπρεπε να είναι εκεί κάθε μέρα, δεν έχει για εμάς αργίες Κυριακές και σχόλη.. πρέπει να είμαστε εκεί είναι αναγκαίο, η ανταμοιβή μας πλούσια, όμως, όπως πάντα...

και μερικές φωτογραφίες που παραθέτουμε για να καταλάβετε τι εννοούμε!

Περισσότερα...

You are here Νέα > Περίθαλψη
Οκτώβρης 2016, η χρονιά ακόμα δεν τελείωσε κι έχουμε παραλάβει περισσότερα ζώα από όλα τα προηγούμενα έτη!Συνδράμετε τώρα!