Δράση για την Άγρια Ζωή - Action for Wildlife

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΣΗ

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ

Κάντε δωρεά μέσω PaypalΥιοθετήστε ένα άγριο ζώο

Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση

Δράση και προσκοπάκια


Πρωί Κυριακής 22 Μαίου 2011, πλατεία Αριστοτέλους, και "άπειρα" προσκοπάκια περνάνε όλο χαρά και όρεξη από standsπεριβαλλοντικών ομάδων και κάνουν διάφορες δραστηριότητες.
Κάπου εκεί και μεις, εθελοντές της ομάδας, που τα υποδεχόμαστε με χαρά και κουβεντιάζουμε μαζί τους.   

Περισσότερα...

The Green Project

Την Τετάρτη 6 Απριλίου 2011 η «Δράση για την Άγρια Ζωή» συμμετείχε στο “The green project”, μια δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης που διοργάνωσαν η  Parallaxi με την ομάδα «Η Θεσσαλονίκη Αλλιώς», το Κύταρρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων (ΚΕΑΝ) σε συνεργασία με το δημοτικό συμβούλιο Ν. Ευκαρπίας.

Το project έγινε στην αυλή του Γυμνασίου Ευκαρπίας. Συμμετείχαν τέσσερα τμήματα της Β' Γυμνασίου (περίπου 100 μαθητές/τριες) οι οποίοι αφού ενημερώθηκαν για το έργο της ομάδας έπαιξαν περιβαλλοντικά παιχνίδια ρόλων, χρησιμοποιώντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους. Τα παιδιά ανέπτυξαν διαλόγους παίρνοντας τον ρόλο των πουλιών από τη μία και των κυνηγών ή παγιδευτών από την άλλη. Μια άλλη ομάδα μαθητών παρατηρούσε και σχεδίαζε δράσεις παρέμβασης στα ζητήματα άγριας ζωής της γειτονιάς της. Στο τέλος τα παιδιά εκφράστηκαν ζωγραφίζοντας και γράφοντας τα δικά τους μηνύματα και συναισθήματα.

Απολαύσαμε την πηγαία έκφραση των παιδιών και το ευχαριστηθήκαμε όλοι μας.

Παρακολουθήστε στιγμιότυπα από τη δράση:

Περισσότερα...

Περιβαλλοντικό παιχνίδι στο Μικρότοπο


Πολύ ωραίο παιχνίδι στο Μικρότοπο στις 28/02/2011.

Περίπου 20 παιδάκια από 1,5 έως 10 χρονών και από διάφορες χώρες παίξανε και ενημερώθηκαν για τα άγρια ζώα.
Μια πολύ όμορφη εκδήλωση με κουβέντα, παντομίμα, ζωγραφιές και πολύ χαρά και χρώμα.
Χαρήκαμε πολύ και για την παρουσία των δέκα περίπου μικρών φίλων μας από το ξενώνα μεταναστών. Όλοι μαζί περάσαμε πολύ καλά.

Περισσότερα...

You are here Νέα > Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση
Οκτώβρης 2016, η χρονιά ακόμα δεν τελείωσε κι έχουμε παραλάβει περισσότερα ζώα από όλα τα προηγούμενα έτη!Συνδράμετε τώρα!