Χάρτης google maps: https://goo.gl/maps/N1SRq7wK2zz

Βρισκόμαστε στον κάθετο δρόμο στον παράδρομο της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Αθηνών (9ο χλμ) στο ύψος της Mercedes ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ. Στον κάθετο αυτόν δρόμο είμαστε 1 χλμ προς τη θάλασσα πίσω από το εργοστάσιο παπουτσιών ''ΖΑΚ''.

Ακολουθήστε αναλυτικές οδηγίες για το πως θα μας βρείτε...

1. Αν έρχεστε από την πόλη
Βγαίνετε στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών (προέκταση Πολυτεχνείου) και συνεχίζετε όλο ευθεία.
Προσπερνάτε και τον κόμβο του μεγάλου περιφερειακού και στα 500 μέτρα, στο τέλος της κίτρινης γεφυρούλας του Γαλλικού ποταμού, βγαίνετε στο πάρκινγκ στα δεξιά σας. Περνάτε κάτω από τη γέφυρα και στρίβετε δεξιά, στον παράδρομο της εθνικής οδού, με κατεύθυνση όπως ερχόσασταν. Στα 50 μέτρα, αμέσως πριν την αντιπροσωπεία της Mercedes στρίβετε αριστερά. Είμαστε στο τέλος του δρόμου στο δεξί σας χέρι (Από τη γέφυρα μπορείτε να ακολουθήσετε τις πινακίδες για ΖΑΚ, είναι το εργοστάσιο παπουτσιών αμέσως πριν από εμάς.)

2. Αν έρχεστε από μεγάλο/μικρό περιφερειακό
Μετά τον κόμβο του μεγάλου περιφερειακού βρίσκεστε στη γέφυρα του Γαλλικού ποταμού. Βγαίνετε δεξιά στο πάρκινγκ, στο τέλος της γέφυρας. Περνάτε κάτω από τη γέφυρα και στρίβετε δεξιά, στον παράδρομο της εθνικής οδού, με κατεύθυνση όπως ερχόσασταν.Στα 50 μέτρα αμέσως πριν την αντιπροσωπεία της Mercedes στρίβετε αριστερά. Είμαστε στο τέλος του δρόμου στο δεξί σας χέρι (μπορείτε να ακολουθήσετε τις πινακίδες για ΖΑΚ, είναι το εργοστάσιο παπουτσιών αμέσως πριν από εμάς.)

3. Αν έρχεστε από πλευράς Σίνδου:  
Αμέσως μετά τις προειδοποιητικές πράσινες πινακίδες για την έξοδο προς ''Χαλκιδική/Καβάλα στα 500 μέτρα'' υπάρχει βοηθητικό πάρκινγκ της εθνικής οδού (θα δείτε και την αντιπροσωπεία της Mercedes στο δεξί σας χέρι στον παράδρομο). Προσοχή, δηλαδή, βγαίνετε στο πρώτο πάρκινγκ μετά τη διασταύρωση της Σίνδου και είναι το τελευταίο πριν τις εξόδους για τον μεγάλο περιφερειακό. Στο τέλος του πάρκινγκ παίρνετε κλειστή στροφή δεξιά για να μπείτε στον παράδρομο ανάποδα όπως ερχόσασταν. Στα 50 μέτρα είναι η αντιπροσωπεία της Mercedes. 
Αμέσως πριν την αντιπροσωπεία της Mercedes στρίβετε αριστερά. Είμαστε στο τέλος του δρόμου στο δεξί σας χέρι (μπορείτε να ακολουθήσετε τις πινακίδες για ΖΑΚ, είναι το εργοστάσιο παπουτσιών αμέσως πριν από εμάς.)

 


YouBeHero

Ημερολόγιο 2024

Ενημερωθείτε - Διαδώστε - Συμμετέχετε

Καταπληκτικό Ημερολόγιο 2024 με φωτογραφίες από τα ζώα κατά τη διάρκεια της περίθαλψη τους.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές μας Quentin, Agathe, Eglantine και Laetitia που φωτογράφησαν τα ζώα και την γραφίστρια Χριστίνα Μουδέλη για την επιμέλεια του ημερολόγιου.

Ευχαριστούμε επίσης τον εκδοτικό οργανισμό ΚΕΘΕΑ "Σχήμα και χρώμα" για την άμεση εξυπηρέτηση τους.

Μπορείτε να τα προμηθευτείτε με μήνυμα στη fb σελίδα μας.

Πού θα μας βρείτε...

Google map: https://goo.gl/maps/N1SRq7wK2zz

Βρισκόμαστε στον κάθετο δρόμο στον παράδρομο της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Αθηνών (9ο χλμ) στο ύψος της Mercedes ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ. Στον κάθετο αυτόν δρόμο είμαστε 1 χλμ προς τη θάλασσα πίσω από το εργοστάσιο παπουτσιών ''ΖΑΚ''.

Ακολουθήστε αναλυτικές οδηγίες για το πώς θα μας βρείτε...

 

Χρησιμοποιώ τσάντες από τη Δράση...

Βγάζουμε τις πλαστικές σακούλες από τη ζωή μας και...κάνουμε τις δουλειές μας με πάνινες τσάντες της Δράσης!

 

Υποστηρικτές

GTranslate

Δράση σε Video

Δράση σε Video

Δράση σε Ντοκυμαντερ

Δράση σε Ντοκυμαντερ

Αναμνηστικά από τη Δράση

Καθημερινές Ιστορίες

Καθημερινές Ιστορίες