Ποιοι είμαστε

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που ασχολείται με την περίθαλψη άγριων ζώων.  Παραλαβάνουμε άρρωστα, εξαντλημένα ή τραυματισμένα άγρια ζώα που βρίσκουν συμπολίτες μας στη Θεσσαλονίκη ή αλλού στη Βόρεια Ελλάδα. Τους δίνουμε τις πρώτες βοήθειες και αν χρειαστεί τα στέλνουμε στο Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζώων (ΕΚΠΑΖ) στην Αίγινα. Αν και όταν καταστούν απελευθερώσιμα τα απελευθερώνουμε στο φυσικό τους περιβάλλον.

Είμαστε όλοι εθελοντές. Ασχολούμαστε με την περίθαλψη εδώ και 20 περίπου χρόνια. Συμμετέχει όποιος ή όποια θέλει να προσφέρει στη άγρια ζωή αυτού του τόπου. Δεν απαιτούνται κτηνιατρικές γνώσεις παρά μόνο μεράκι,  υπευθυνότητα και σεβασμός στα ζώα.

Τα έξοδα πολλά και οικονομικό στήριγμα μόνο οι συνδρομές μας. Η δουλειά είναι καθημερινή και συχνά κοπιαστική. Ο κοινός σκοπός όμως, αλλά και η σύμπνοια μεταξύ των μελών της ομάδας μας κρατάει ενεργούς στην προστασία της άγριας πανίδας.

YouBeHero

Ημερολόγιο 2024

Ενημερωθείτε - Διαδώστε - Συμμετέχετε

Καταπληκτικό Ημερολόγιο 2024 με φωτογραφίες από τα ζώα κατά τη διάρκεια της περίθαλψη τους.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές μας Quentin, Agathe, Eglantine και Laetitia που φωτογράφησαν τα ζώα και την γραφίστρια Χριστίνα Μουδέλη για την επιμέλεια του ημερολόγιου.

Ευχαριστούμε επίσης τον εκδοτικό οργανισμό ΚΕΘΕΑ "Σχήμα και χρώμα" για την άμεση εξυπηρέτηση τους.

Μπορείτε να τα προμηθευτείτε με μήνυμα στη fb σελίδα μας.

Πού θα μας βρείτε...

Google map: https://goo.gl/maps/N1SRq7wK2zz

Βρισκόμαστε στον κάθετο δρόμο στον παράδρομο της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Αθηνών (9ο χλμ) στο ύψος της Mercedes ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ. Στον κάθετο αυτόν δρόμο είμαστε 1 χλμ προς τη θάλασσα πίσω από το εργοστάσιο παπουτσιών ''ΖΑΚ''.

Ακολουθήστε αναλυτικές οδηγίες για το πώς θα μας βρείτε...

 

Χρησιμοποιώ τσάντες από τη Δράση...

Βγάζουμε τις πλαστικές σακούλες από τη ζωή μας και...κάνουμε τις δουλειές μας με πάνινες τσάντες της Δράσης!

 

Υποστηρικτές

GTranslate

Δράση σε Video

Δράση σε Video

Δράση σε Ντοκυμαντερ

Δράση σε Ντοκυμαντερ

Αναμνηστικά από τη Δράση

Καθημερινές Ιστορίες

Καθημερινές Ιστορίες