Πριν λίγες μέρες (συγκεκριμένα στις 3-7-2013) απελευθερώσαμε 2 Γκιώνηδες στην περιοχή του Ασβεστοχωρίου, ή τουλάχιστον προσπαθήσαμε, μιας που ο ένας αρνήθηκε να μας εγκαταλείψει..

Οι μικρούληδες ήταν μαζί μας από τις πρώτες εβδομάδες της ζωής τους, μιας που είχαν την ατυχία να πέσουν από τη φωλιά.  Τα γκιωνάκια, αφού έφτασαν τελικά σε μας, έβαλαν βάρος και δυνάμωσαν και ήρθε η κατάλληλη στιγμή για την επανένταξή τους.

 

Πήγαμε λοιπόν στο Ασβεστοχώρι και αφού τραβήξαμε τις αναμνηστικές φωτογραφίες, ήρθε η ώρα του αποχωρισμού. Ο ένας έφυγε χωρίς να κοιτάξει πίσω, ο δεύτερος όμως αφού χτύπησε δειλά τα φτερά του για λίγο, έκανε όπισθεν και προσγειώθηκε στην αγκαλιά μας.. Έτσι λοιπόν, αναβάλλαμε την επανένταξή του μέχρι νεοτέρας..

Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στο χώρο μας, απολαμβάνοντας τα γεύματά του στη φωλίτσα που του φτιάξαμε, μέχρι να κριθεί έτοιμος για την επιστροφή του στη φύση.


YouBeHero

Ημερολόγιο 2024

Ενημερωθείτε - Διαδώστε - Συμμετέχετε

Καταπληκτικό Ημερολόγιο 2024 με φωτογραφίες από τα ζώα κατά τη διάρκεια της περίθαλψη τους.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές μας Quentin, Agathe, Eglantine και Laetitia που φωτογράφησαν τα ζώα και την γραφίστρια Χριστίνα Μουδέλη για την επιμέλεια του ημερολόγιου.

Ευχαριστούμε επίσης τον εκδοτικό οργανισμό ΚΕΘΕΑ "Σχήμα και χρώμα" για την άμεση εξυπηρέτηση τους.

Μπορείτε να τα προμηθευτείτε με μήνυμα στη fb σελίδα μας.

Πού θα μας βρείτε...

Google map: https://goo.gl/maps/N1SRq7wK2zz

Βρισκόμαστε στον κάθετο δρόμο στον παράδρομο της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Αθηνών (9ο χλμ) στο ύψος της Mercedes ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ. Στον κάθετο αυτόν δρόμο είμαστε 1 χλμ προς τη θάλασσα πίσω από το εργοστάσιο παπουτσιών ''ΖΑΚ''.

Ακολουθήστε αναλυτικές οδηγίες για το πώς θα μας βρείτε...

 

Χρησιμοποιώ τσάντες από τη Δράση...

Βγάζουμε τις πλαστικές σακούλες από τη ζωή μας και...κάνουμε τις δουλειές μας με πάνινες τσάντες της Δράσης!

 

Υποστηρικτές

GTranslate

Δράση σε Video

Δράση σε Video

Δράση σε Ντοκυμαντερ

Δράση σε Ντοκυμαντερ

Αναμνηστικά από τη Δράση

Καθημερινές Ιστορίες

Καθημερινές Ιστορίες